Skip to content

9 komentarzy

  1. Marcin K
    4 kwietnia 2025 @ 21:19

    Jaca, czuc malizną na zdjeciach. Glos na Adama.

  2. Majka
    4 kwietnia 2025 @ 21:32

    Tyle gwiazdek Michelin ile na atlantyckim niebie🌍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  3. Michał Tomczyk
    5 kwietnia 2025 @ 05:07

    Mnie przekonuje ceviche z koryfeny. Głos na Jacka. Pozdrowienia z Olsztyna

  4. Krzysiek M
    5 kwietnia 2025 @ 14:23

    Ja na Jacka

  5. Stachu
    5 kwietnia 2025 @ 15:09

    Kochani, dwa zestawy dań są fantastyczne !
    Przepraszamy Cię Adam, ale Dana jest smakoszem ryb i zestaw rybny Jacka wygrywa.
    Ale ja Stachu stawiam Adam na Twój zestaw, bardziej klasyczny.

    Dana i Stachu

  6. Piotrek
    5 kwietnia 2025 @ 15:54

    No całkiem, całkiem jak na taką załoge😅😅😅

  7. Paweł
    5 kwietnia 2025 @ 16:32

    Ikra i ceviche-ooo tak, 🙂 punkt dla Jacka 🙂

  8. Pawel 2
    5 kwietnia 2025 @ 18:38

    Ryby, tylko ryby- nie tylko na morzu.
    Do tego te zdjęcia!
    A wiec Jacek.
    Chociaż Adamowi gratuluję drugiego miejsca!
    Jego umiejętności 10-cio krotnie przewyższają moje

  9. Iwonka
    6 kwietnia 2025 @ 15:23

    Ikra z koryfeny brzmi smakowicie. Szkoda, że nie ma możliwości degustacji. Dla Adama duże uznanie za kreatywność.
    Super pomysły.
    Pozdrawiamy serdecznie.
    Iwona i Maciek

Translate »